INSPIRATIECAFé OSO

INSPIRATIECAFé OSO Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 34 beoordelingen
5 okt 2019 om 21:32 Ik kreeg niet alles wat ik besteld had. Vreemd dat daar (indien iets blijkbaar op is) niet over gecommuniceerd wordt.
26 sep 2019 om 13:17 Brownie was heerlijk. Bagel met omelet vond ik weinig smaak aan zitten. Bezorger was 25 min. met de bestelling onderweg, terwijl ik zelf op een normale fiets in 10 min. bij ze ben.
25 sep 2019 om 17:30 Foutje gemaakt maar goed opgelost !
23 sep 2019 om 18:27 Het eten was wel lekker, maar om nou voor een (niet al te grote) bagel en een kop soep € 12,90 neer te tellen.... Vond ik echt te duur.
21 sep 2019 om 16:08 Lekkere koffie
18 sep 2019 om 13:05 I ordered the yoghurt with granola and a bagel. It came with different kind of toppings. Very delicious! I really want to know how to make those bagels at home :O
16 sep 2019 om 19:11 Delicious, coffee and food were perfect.
1 sep 2019 om 17:26 Was niet alleen super lekker, maar de service is hier fantastisch! Toen we één koffie niet ontvingen kregen we zelfs nog twee extra én wat lekkers :). Al met al een fijne ervaring en ik ga zeker nog een keer bestellen!
20 aug 2019 om 16:52 Heerlijke bagel en goeie koffie. Perfecte “katercure”!
2 aug 2019 om 16:54 Eindelijk een koffietent met goeie koffie. De bezorger was vriendelijk, erg leuke persoonlijke boodschao bij de bestelling..
30 jul 2019 om 23:33 Geweldige ijskoffies en brownie!
24 jul 2019 om 21:33 De wafels waren nog oven(wafelijzer) warm toen ik ze kreeg en de ijskoffie was heeerlijk verfrissend! Super goed café, echt een aanrader en de staff is geweldig!